DAKTERRAS

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dakterras of Dakopbouw

Wilt u ook genieten van uw dak? Als de dakterrasarchitect ben ik gespecialiseerd in het ontwerpen van dakterrassen en dakopbouwen. Voor het ontwerp, de aanvraag voor de omgevings (bouw)vergunning, aannemers en offertes vergelijken, de bouwinspectie van uw ‘tweede maaiveld’, de dakterrasarchitect kan u van dienst zijn. Ik ben onafhankelijk van de bekende dakterras bedrijven dus er komen geen onverwachte meerkosten. Dakterrasarchitect

Steeds meer mensen willen een dakterras met een architect. Ze willen iets meer dan een catalogusoplossing, iets die bij hun gewenste ‘lifestyle’ aansluit. Ruimtelijk en functioneel valt veel meer uit uw huis te halen dan deze catalogusoplossing. De visie en mogelijkheden van dakterrasarchitect KING levert een vele malen hogere opbrengst op in ruimtebeleving en leefkwaliteit. Zelfs een eenvoudige ingreep kan al dramatisch afwijken van het 'standaarddenken'.

Omdat elke vierkante meter duur is, is het een beter alternatief dan verhuizen. Architect KING kan u tijdens het hele proces van A tot Z begeleiden en kan alle zorgen van u overnemen, met betrekking tot die zaken als situatie, aansluiting, verbouwing, daglichtinval, routing, functionaliteit, constructieve mogelijkheden en bouwbeperkingen, regelgeving, kosten en materialisatie gecombineerd met uw eigen wensen en ideeën. Daarnaast zal de uitwerking moeten passen bij de bestaande woning en belangrijker, binnen uw budget. De lucht is gratis dus een opbouw die drie meter hoog is, kan verschillende mogelijkheden opleveren. Als architect/bouwtechnoloog ben ik gespecialiseerd in allerlei soorten opbouw en verbouwingsprojecten.

 

Lees Meer

Terug

Vraag een Gratis SCHETSGESPREK aan.

Een SCHETSGESPREK is vrijblijvend en kan overdag of eventueel 's avonds bij u thuis plaatsvinden.