FUNCTIE/BESTEMMINGS WIJZIGING

 
 
 
 
 
 

 

Bestemmingswijziging

De ruimte om nieuw te bouwen in Nederland is heel beperkt. Er is weinig variatie in het woningaanbod. Een van de mogelijkheden om een ander soort woning te krijgen is een bestaand gebouw te herbestemmen of transformeren.

Transformeren kan met allerlei soorten gebouwen. Oude woningen, leegstaande kantoren, oude schoolgebouwen, fabrieken en loodsen bieden kansen voor het maken van interessante woonruimtes.

Als de Verbouwings-Architect heb ik ervaring met allerlei soorten van bestemmingswijziging gemaakt van oude gebouwen. De regelgeving is complex maar in goed overleg kan een wijziging van bestemming door middel van een bouwaanvraag gerealiseerd worden.

Alle bouwbesluitregelingen voor vluchtwegen, ventilatie EPN enz. en de benodigde vergunningen worden door mij verzorgd. Succesvol verbouwen vraagt een goede voorbereiding.

Als de Verbouwings-Architect kan ik u ook adviseren bij de selectie van een aannemer zodat technische- esthetische- en kostenaspecten conform ontwerpuitgangspunten afgehandeld worden.

Afhankelijk van uw eigen kennis en ervaring kunt u tijdens de verbouwing kiezen voor een bouwinspectie met controle op maat. U kunt kiezen voor inspectie van een bepaald onderdeel, een combinatie van onderdelen of voor een complete bouwbegeleiding.

 

Lees Meer

Terug

Vraag een Gratis SCHETSGESPREK aan.

Een SCHETSGESPREK is vrijblijvend en kan overdag of eventueel 's avonds bij u thuis plaatsvinden.