FUNDERINGSHERSTEL

 
 
 
 
 

 

Funderingsherstel

Goede funderingen voor uw pand zijn echt van belang maar helaas zijn in Amsterdam veel panden aan het zakken. Dit kan gebeuren door verschillende oorzaken, maar de consequenties voor het pand kunnen er norm zijn als het niet hersteld worden. Er is niks makkelijks wat we kunnen doen, behalve de fundering vernieuwen.

Herstellen
Herstellen is niet zomaar een klus, er komt veel bij kijken en moet  door een ervaren  bureau gedaan worden. Het begint met een goede vergunningtekeningen voor de omgevingsvergunning (bouwaanvraag / wabo) zodat het plan tegen een concurrerende prijs uitbesteed kan worden. Het gaat er om uw eigen woning opnieuw te funderen, als het werk slecht uitgevoerd wordt kan het grote consequenties hebben voor u en de panden ernaast, en veel meer onnodige kosten.  
KING bespaart u stress en geld door alles goed voor te bereiden zodat alles goed en soepel loopt. Tijdens de bouw wordt het werk geïnspecteerd. Voorbereiden is altijd van belang om te zorgen dat er geen verassingen of meerkosten komen.

Onderzoek
Het begint met onderzoeken, berekeningen en een omgevingsvergunning aanvraag. Met Architect/bouwtechnoloog KING wordt de verschillende mogelijkheden, beperkingen en kansen besproken. Met de juiste constructeur wordt uw plan goed berekend. Daarna worden offertes bij funderingsherstel aannemers aangevraagd en vergelijkt. Architect/bouwtechnoloog KING kan u voor het hele funderingherstel vergunning proces en of de uitvoering inspecteren.
Omdat de begane grond gesloopt wordt, komt alles eruit, behalve de dragende wanden, er ontstaan verschillende verbouw mogelijkheden, met Architect/bouwtechnoloog KING de verschillende kansen en eisen worden besproken, zodat de juiste manier wordt gekozen.

pdfInformatie over Sobupalen systeem.

 

Lees Meer

Terug

Vraag een Gratis SCHETSGESPREK aan.

Een SCHETSGESPREK is vrijblijvend en kan overdag of eventueel 's avonds bij u thuis plaatsvinden.